Julie BROUWERS pakt de titel op het BK veldrijden Koksijde!

december 20, 2017 1:39 pm Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter

Julie Brouwers pakte afgelopen weekend de nationale titel op het BK veldrijden in Koksijden op een toch wel indrukwekkende manier! Julie kwam in de eerste halve ronde wel pas door in 6de stelling maar na ronde 1 passeerde ze als eerste met al een handvol seconden voor op de 2de, elke ronde deed ze er wat seconden bij en won zo solo haar 1ste Nationale titel bij de dames Nieuwelingen. Ook de teamgenoten Lies’l Schevenels deed het super en reed naar plek 4 die overdiend was en volgend jaar een nieuwe kans krijgt mits ze komende seizoen ook nog nieuweling is. Sterre werd ook knap 10de en blijft zo nog in de top 10 in de eindstand. Onze jeugd heeft het dus super gedaan in hun BK bij de U17 categorie. Proficiat!

Gecategoriseerd in :