Seizoen is over en out voor Nikola Noskova

januari 23, 2018 10:50 am Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter

Nikola Noskova kwam zwaar ten val op de Wereldbeker veldrijden in Namen. Sindsdien zit ze kampen met knieproblemen. Met de wedstrijd in Bredene en Diegem ging alles nog behoorlijk goed tot ze opnieuw viel op diezelfde knie enkele dagen voor het Nationaal kampioenschap in Tsjechiƫ waar ze toen nog brons pakte. Na verder onderzoekt blijkt dat er een pees in de knie is beschadigd en ze zo verplicht een 4-tal weken aan de kant moet blijven. zo mist onze bronzen medaille van het afgelopen EK in Tabor ook de Wereldkampioenschappen in Valkenburg. Op naar volgend seizoen om daar nog het beste van te maken als laatstejaars U23 en zo nog eventuele medailles uit de brand te slepen in deze categorie. Spoedig herstel Nikola!

Gecategoriseerd in :