Het nieuwe CX-seizoen 2018-2019 is in zicht

augustus 23, 2018 1:53 pm Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter

Vorige week op 18 augustus zijn onze rensters vertrokken voor een 9-daagse trainingsstage ter voorbereiding van het nieuwe veldritseizoen. Voor de meesteĀ  Begint ditĀ al op 1 september. Deze stage vind plaats op het Watersley Sport Park waar sporters hun volledig kunnen focussen op hun training & rust. Het park ligt in Sittard waar ook Tom Dumoulin afkomstig van is en zijn eigen sportpark heeft, hier zijn onze rensters al eens op verkenning geweest en zo de plaatselijke sportaccomodaties hebben kunnen leren kennen. Sterre Vervloet, Julie Brouwers, Marion Norbert Riberolle, Axelle Bellaert & Shana Maes zijn aanwezig op de stage. Lies’l Schevenels kon er niet bij zijn omdat ze het EK MTB in het Italiaanse Pila ging rijden en zo ook een goede voorbereiding zal hebben op het komende seizoen. De andere rensters konden er ook niet bijzijn.

Ondertussen zitten we al 6 dagen ver en hebben de meisjes al zeer goed getraind, en zo ook al enkele lastige klimmetjes in Nederlands Limburg achter de kiezen hebben. De sfeer zit zeer goed en er is op training duidelijk te zien dat alle rensters niet hebben stilgezeten in de afgelopen zomer! Op de cross training zagen we als team veel inzet en de honger naar de cross. Laat september maar komen!

Mvg

Vondelmolen Cycling Team

 

Gecategoriseerd in :