Yenthe Van Lommel in zak en as na zware val in Loenhout!

december 31, 2018 4:56 pm Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter

Onze nieuwe aanwinst Yenthe Van Lommel had haar debuut voor het team anders voorgesteld! Yenthe was zeer gemotiveerd en werkte achter de schermen al zeer hard om zich nog de komende 2 maanden te tonen in de rode outfit van het VONDELMOLEN CYCLING TEAM. Maar een val met zware gevolgen besliste er anders over. In de start van de aparte dames junioren wedstrijd te Loenhout kwam Yenthe ten val in de start en brak daarbij haar voet op 2 verschillende plaatsen. dit wil zeggen dat een revalidatie van toch wel een 2 maanden een punt zet achter haar veldritseizoen. Yenthe had graag haar gloednieuwe outfit getoond maar dit zal ze moeten uitstellen tot het wegseizoen en volgend veldritseizoen. Maar Yenthe is nog jong en nog een lange weg te gaan dus nog kansen genoeg om te tonen dat ze wel wat in haar mars heeft! Maar allereerst wensen we Yenthe nog een spoedig herstel toe en zullen stap voor stap werken aan Yenthe haar toekomst als renster! Eens een talent altijd een talent. Veel succes nog met de revalidatie!

Gecategoriseerd in :