VONDELMOLEN CYCLING TEAM OP STAGE IN BENICASIM

mei 8, 2019 5:38 pm Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter

Ons Vondelmolen Cycling Team bereid zich voor op het komende wegseizoen in het Spaanse Benicasim. De bekende badplaats in de buurt van Valencia is ook de vaste trainingsplaats voor grote kampioenen zoals Mathieu Van Der Poel. Het team zit voorlopig in dag 7 van hun stage. Shana MAES, Axelle BELLAERT, Julie BROUWERS, Yenthe VAN LOMMEL, Sterre VERVLOET & Lies’l SCHEVENELS zijn de dames dat mee op stage zijn. Onze ploegleider Geert WELLENS en mekanieker van dienst Chris VAN LOOCK zijn er ook bij om deze groep op en top te begeleiden op hun trainingen. Ondertussen na dag 7 zijn we bijna op het einde van de stage gekomen. Nog 2 daagjes goed trainen en dan vol de focus op wedstrijden en werken aan hun ontwikkeling als rensters voor het komende veldritseizoen! Ploegleider Geert Wellens ziet het rooskleurig in met de groep waar hij mee op stage is!

Eerst had ik wat schrik voor onze jeugd mee op stage te pakken naar Spanje omdat het hier best wel bergachtig is en er veel bergop ging getraind worden. Maar deze groep verrast met elke dag weer opnieuw! Om elke renner wat te overlopen is nu ook weer niet nodig. Maar ik kan wel zeggen dat onze jeugdige groep zo blijft werken zoals ik op training kan zien en ze voor en na de fiets ook verstandig ermee omspringen kan het net anders dat ze stappen gaan zetten deze zomer. De trainingen die ze hier afwerken moet je niet onderschatten. En telkens weer opnieuw zonder tegenzin zie ik elke keer weer opnieuw gemotiveerde rensters. Nog 2 daagjes te gaan en dan kunnen ze terug naar huis. Na enkele dagen wa rustiger aan zullen Lies’l, Sterre & Axelle van start gaan in een MTB-wedstrijd te Moerbeke. En Shana, Julie en Yenthe normaal gezien van start gaan op het PK Antwerpen in Mol. Dus nog 2 daagjes en de stage zit er weer op.

 

Op naar het volgende zouden we zeggen!

 

En succes voor onze rode brigade waar na deze stage Mirthe Van Den Brande & Kione D’Hondt ook bij aansluiten in het rood!

 

GOOD LUCK Girls!

    

 

Gecategoriseerd in :