Lies’l Schevenels moet start van het veldritseizoen uitstellen

september 5, 2019 11:45 am Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter

Slecht nieuws voor Lies’l Schevenels!

Het was al enkele weken wat minder aan het gaan voor Lies’l. Zo voelde ze zich al enkele weken niet goed op training, kreeg telkens opnieuw wat ziektekiemen te verwerken en moest telkens opnieuw zich op de fiets heffen om aan de trainingen te beginnen. Op de laatste trainingsstage van het team in Valkenburg startte Lies’l met een klein hartje mits ze op de sukkel was met een longinfectie en een zware verkoudheid, elke dag was het van dag tot dag te bekijken en kon ze zo toch nog een leuke stage afwerken. Maar het goede gevoel en de trainingen waar men diepe inspanningen moest leveren bleven weg. Samen met de teambegeleiding raade we ze aan van na de stage zo snel mogelijk op doktersbezoek te gaan. Hier was duidelijk dat ze zeer veel allergieën te verwerken krijgt waar ze allemaal nog niet van op de hoogte was en zo op de sukkel is gegaan met de gezondheid. Zo ziet Lies’l haar start van het nieuwe veldritseizoen in het water vallen en zal in de maand september niet verschijnen aan de start van een veldrit. Onderzoeken in de komende dagen op allerhande allergieën en goede begeleiding door de dokter en team zal Lies’l zo snel als mogelijk weer terug op haar oude niveau brengen! Het doel is om in Oktober de draad weer op te pikken. Maar dit enkel in samenspraak met de dokters en teambegeleiding. In ieder geval wensen we Lies’l snel weer veel beterschap en ze zal zeker te zien zijn om deze vriendengroep aan te moedigen op enkele veldritten. En alleen maar positief denken! Leuk weetje Lies’l, de meeste toppers starten ook pas in oktober dus er is zeker nog niets verloren!

Gecategoriseerd in :,