VONDELMOLEN CYCLING TEAM

Waar kampioenen geboren worden! Apply

Toekomstvisie

Jeugdrensters warm maken voor deze prachtige sport, VELDRIJDEN. Ze boetseren tot waardige kampioenen en ze naar de top brengen.

Wie zijn we?

Geert Wellens is de drijvende kracht achter dit project. in 2012 startte hij met een damesteam om zo het niveau en de aandacht naar het damesveldrijden op te trekken. nu enkele jaren later is er al veel veranderd in het damesveldrijden waar Geert toch wel mee aan de basis van ligt. Zo hebben we in ons team ook al klinkende namen als Laura Verdonschot & Maud Kaptheijns zien passeren die nu mooi aan de top van het damesveldrijden staan. Ons team bestaat nu uit 2 dames elites, 2 dames beloften, 3 dames nieuwelingen en 1 heren belofte.

Ploegvoorstelling

Vondelmolen Cycling Team: “Willen talenten in de toekomst kunnen houden”

Team 2018

Woensdag stelde Geert Wellens zijn team voor 2018 voor in de gebouwen van Vondelmolen. Zeven jonge dames, aangevuld met één dappere jongeman en een sponsor en ploegleider met passie: de ploeg blijft zonder meer een meerwaarde voor de cross.

Ploegleider

Geert Wellens leidt Vondelmolen Cycling Team de komende twee jaar.

Instagram

Volg ons team en onze teamleden via Instagram.
Vondelmolencyclingteam

Twitter

Volg ons team en onze teamleden via twitter. Tweets zullen ook geraadpleegd kunnen worden via de site. @vondelmolenCT

De rennners

Shana Maes (elite), Karen Verhestraeten (elite), Axelle Bellaert (U23), Nikola Noskova (U23), Cédric Mertens (U23 heren), Julie Brouwers (U17), Lies'l Schevenels (U17) en Sterre Vervloet (U17)

/**

Wat is onze drijfveer

user

“Het zoeken van talenten die graag aan de top van het international veldrijden willen geraken. Ook talenten die graag veldrijden helpen we graag verder en werken zo samen aan hun toekomst en vooral aan het plezier beleven van deze sport.”

Geert Wellens, Team manager & ploegleider.

Over ons

about_us_title

Wie zijn Shana, Axelle, Julie, Lies'L, Sterre, Yenthe & Cedric? Allemaal gebeten door de veldritmicrobe en allemaal lid van onze rode brigade.
Kom hier meer te weten over ons.