VONDELMOLEN CYCLING TEAM

Take a closer look into our amazing team. We won’t bite.
Yenthe VAN LOMMEL

Yenthe VAN LOMMEL

Dames Junior

Yenthe is de nieuwkomer in ons team. Toch zal ze dit seizoen niet meer in actie treden wegens een dubbele voetbreuk tijdens een zware val van de veldrit in Loenhout. Toch geloven we in het talent van Yenthe en samen gaan we er aan werken zodat ze er zal staan in komende veldritseizoen. Yenthe heeft het talent in zich en is bijzonder gemotiveerd om aan de top te geraken.

Shana MAES

Shana MAES

Dames Elite

Shana heeft de afgelopen jaren toch enkele mooie medailles behaald op de Nationale kampioenschappen in de U23 categorie. Nu is ze Elite en is telkens weer heel gemotiveerd om aan de slag te gaan tussen het grote geweld. Opnieuw een meisje met veel karakter!

Axelle BELLAERT

Axelle BELLAERT

Dames U23

Axelle behoort bij de top in Belgie in de U23 categorie. Behaald op het BK in Koksijde 2018 een mooie bronzen medaille en heeft afgelopen seizoen ook Mogen proeven van Wereldbekers veldrijden op het hoogste niveau. Axelle haar ambitie is schitteren in haar categorie U23.

Marion NORBERT RIBEROLLE

Marion NORBERT RIBEROLLE

Dames U23

Marion zit nog maar van begin 2017 in het veldrijden. Ze is vooral gekend in de BMX wereld waar ze toch wel een deftig niveau haalde. Haar 1ste WK in Valkenburg 2018 bij de dames U23 categorie reed ze naar een 8ste plaats. Zo laat ze zien dat ze toch wel de power en het talent heeft om het ver te brengen. Wij als team willen haar hierin zo goed mogelijk laten ontwikkelen als veldrijdster.

Julie BROUWERS

Julie BROUWERS

Dames Junior

Julie is sinds 1 januari 2018 nieuw in ons team. Julie heeft de kwaliteiten om het te maken als veldrijdster. Ze pakte onlangs ook de Belgische titel bij de U17 categorie in Koksijde op een indrukwekkende manier. Volgend seizoen is Julie Junior en mikt op een selectie voor het nieuwe voor dames juniors WK in 2020.

Sterre VERVLOET

Sterre VERVLOET

Dames Nieuweling

Sterre is grootgebracht in de MTB-wereld en heeft hier al mooie uitslagen gereden. Nu wil ze het ook proberen in het veld en doet dit niet slecht. Sterre heeft best wel wat talent waar ze ver mee kan geraken. Sterre zal mee het damesveldrijden in kijker zetten in de komende jaren bij de opkomende jeugdige talenten.

Lies'l SCHEVENELS

Lies'l SCHEVENELS

Dames Nieuweling

Lies'l is zoals we zeggen een ruwe diamant. Lies'l heeft pas de fiets/MTB wereld ontdekt in februari 2017 en is zo gloednieuw in het veldrijden. Deze meid maakt zienderogen stappen voorwaarts en zal naar de toekomst toe ver geraken met een goed karakter en zin voor deze sport.

Cedric Mertens

Cedric Mertens

Heren U23

Cedric komt uit een motorcross verleden. Mits zijn vele blessures in de motorcross moest hij op dokterssadvies overschakelen naar een andere sport. Wij hebben Cedric 2 jaar geleden de kans gegeven om via ons team te laten proeven van het veldrijden en zo met plezier zijn hobby te laten beoefenen en wie weet een stapje hoger te mikken en een stap te maken naar een hoger niveau.

Geert Wellens

Geert Wellens

Teammanager / Ploegleider

Geert is de drijvende kracht achter dit team. De passie voor het veldrijden wil hij graag doorgeven aan de jeugd en ze zo smeden tot toprensters. Op enkele jaren tijd is Geert met zijn team toch wel een team dat mag gezien worden en zowel op internationaal en nationaal vlak mag gezien worden en zo het damesveldrijden een serieus hart onder de riem steekt en zo de jeugd nog meer kansen kan bieden voor hun toekomst als veldrijder